Dierenarts

Rudi De Keyser

Als freelance orthopedist sta ik de praktijk bij in alle complexe orthopedische operaties.

Ik ben actief als dierenarts sinds 1977 en schoolde mij sindsdien constant bij in zowel binnen- als buitenland.

In de praktijk voer ik op aanvraag alle complexe operaties van fracturen en kruisbandrupturen bij grote honden (TTA) uit.

Gedragsbegeleider

Peter Verwilghen

Honden hebben mij altijd gefascineerd, maar als kind mocht ik er jammer genoeg geen houden van mijn ouders.

Toen ik op eigen benen stond en mijn eerste hond (een Franse Bulldog) had werd ik volledig gebeten door de microbe: wandelen, spelen, trainen, wedstrijden spelen, … Het boeide me allemaal. Het hoogtepunt hiervan was voor mij mijn titel van Vlaams Kampioen in de discipline gehoorzaamheid.

Ik begon daarop diverse cursussen te volgen en studeerde af als zelfstandig instructeur. Hierna volgde ik de specialisatie tot hondengedragsdeskundige.

Als hondengedragsbegeleider ben ik dan ook de ideale persoon om u te ondersteunen bij het gedrag van uw hond.

U kan bij mij terecht voor kleine consultaties van 30 minuten, waarbij u meer informatie wenst rond een bepaald thema, maar ook voor diepgaander problematieken zoals angst of agressie.

Ook voor individuele puppybegeleiding ben ik uw aanspreekpunt. Ik help u graag meer te weten te komen over het gedrag van pups, hoe u hier best mee omgaat en de basistraining zodat uw viervoeter kan opgroeien tot een evenwichtige en gelukkige hond.

Dierenartsassistente

Angie Billin

Als assistente vindt u mij voornamelijk terug aan de balie. U bent bij mij dagelijks welkom voor het afhalen van voedingssupplementen, voeding, verzorgingsproducten en accessoires. Ik help u graag verder met al uw vragen. Verder sta ik de dierenarts bij tijdens een consultatie of operatie.

Ook het verzorgen van de dieren in de hospitalisatie behoort tot mijn takenpakket. Ik doe dit met veel plezier en schenk ze graag wat extra aandacht.

Een groot deel van mijn taak bestaat ten slotte uit het beheren van onze webshop www.omnipet.be waar ik met veel plezier de meest kwalitatieve voeding, betrouwbare supplementen en modieuze accessoires uitkies voor jullie viervoeters.