Kortingen en acties

Als baasje wil u enkel het beste voor uw huisdier.

Daarom kiezen wij in de praktijk bewust voor kwaliteitsvolle producten. Onze supplementen, voeding en verzorgingsproducten zijn enkel verkrijgbaar bij de dierenarts. Wij kiezen uitsluitend voor kwalitatieve producten waarvan de veiligheid en doeltreffendheid uitvoerig werden getest. Uw huisdier merkt ongetwijfeld het verschil.

Maar omdat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bieden wij deze producten aan zeer gunstige prijzen aan. Bovendien geniet u dankzij onze klantenkaart van extra kortingen.

Ontdekt u graag ons volledig assortiment? Kom dan langs in onze praktijk of neem een kijkje op onze webshop www.omnipet.be

Mijndieren app

Klantenkaart

Dankzij onze Kapelhoek klantenkaart geniet u van extra kortingen bij elke aankoop van medicatie, voeding, accessoires en supplementen in de praktijk.

De kaart is individueel en verbonden met uw digitale klantenfiche.

Hebt u graag een overzicht van uw gespaarde korting? Download dan onze huisdierenapp en ontdek van hoeveel voordeel u kan genieten. Dankzij onze app hebt u bovendien toegang tot de gegevens van uw huisdier en kan u gemakkelijk online een afspraak maken.

Huisdierenapp

Extra korting bij aankoop van voeding

Altijd 12.5% korting dankzij de Hill’s App

Download de Hill’s App en geniet standaard van 12.5% korting bij elke volgende aankoop van Hill’s voeding.

Hoe werkt het?

Ga naar www.hillspet.be/hillsadvantage en download de app.

Kom vervolgens langs in de praktijk voor de aankoop van uw Hill’s voeding. U ontvangt 12.5% van de aankoopwaarde van uw producten op uw app die u kan gebruiken als rechtstreekse korting bij uw eerstvolgende aankoop.

De 12.5% korting geldt bij elke aankoop van Hill’s producten (droge voeding, natte voeding en snacks) en dit heel het jaar door!

Spaar voor kortingsbonnen van Royal Canin

Koopt u Royal Canin voeding? Dan kan u dankzij het Royal Canin Royalty Program genieten van extra kortingen.

Spaar bij elke aankoop van Royal Canin voeding in de praktijk voor Royalty punten en geniet zo van leuke kortingsbonnen tot 20€.

Bovendien kan u dankzij de Royalty Program kaart heel het jaar door meegenieten van bijkomende acties.

6 + 1 gratis op alle Virbac voeding

Ontvang dankzij de Virbac spaarkaart 1 zak voeding gratis na aankoop van 6 identieke zakken.

Vraag snel uw kaart aan in de praktijk.

Pictogram medaille

Acties en wedstrijden

Elke maand kan u genieten van kortingsacties op een selectie producten. U vindt onze promoties steeds terug op onze facebookpagina en nieuwsbrief.

Bovendien organiseren wij geregeld leuke wedstrijden, zowel in de praktijk als onze facebookpagina waarbij u heel wat leuke prijzen kan winnen.

Zo is er maandelijks onze ‘Puppy of kitten van de maand’ wedstrijd, evenals onze jaarlijkse ‘Senior van de maand’, ‘Knager van de maand’ en eindejaarstombola.

Volg ons op facebook en mis niets van wat zich allemaal in de praktijk afspeelt!